Thursday, January 3, 2013

Doodle With Finger #2

Try to draw "Overly attached girlfriend" (I don't mind using a GPS tracker :)))
Phone-ception
N*scafe
In my previous post Doodle With Finger, I wrote in that post that I use the DIY capacitive stylus made from alumunium foil to doodle. I got some problem with it's sensitivity, so now I am no longer using that tools and going back with only my finger.

But if you still want to try it, here is the easiest way I found in youtube to make that "poorman stylus":



Have a nice day :)

14 comments:

  1. Keren bro (Y)
    mahir bgt gambar dihenpon -_- gue gak bisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks :). kamu pasti bisa, coba aja dulu. bagus gak bagus urusan belakangan..

      Delete
  2. autodesk sketchbook bayar :(
    skitch udah ga enak lagi ya bang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skitch enak kok, cuma fiturnya terbatas banget. gak bisa main layer sama main warna. iya sih bayar, tapi kalo mau gratis coba aja cari di google :).

      Delete
  3. dafuq.. yg nescafe itu pake jari? di galaxy mini??

    aku bisanya pas pinjam iPad orang doang hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha yoi dab, pake jari. Bukan galaxy mini, itu galaxy fit. Woh.. Lha tak kirain dulu situ pake android juga..

      Delete
  4. krenn broo....
    syahdu banget tu nescafe :D :D

    gue ajah gambar matahari susah,,

    ReplyDelete
  5. Gambarnya sudah jelas2 ada logo nya nescafe tapi nulisnya di sensor N*scafe :D
    Keren banget doodle N*scafe nya (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar keren aja pake sensor :). Thanks..D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...